maanantai 20. huhtikuuta 2015

Turpiin tuli

Vaalit ohi. Ehdokkuuteni tuotti 442 ääntä. Kiitos niistä. Pettymys on kuitenkin suuri, sillä henkilökohtainen tavoitteeni oli saada jopa 1000 ääntä ja olla omalta osaltani tuuppaamassa Veronika Honkasaloa kolmantena stadilaisena vassarina eduskuntaan.
Vasemmisto romahti kokonaisuudessaan. Kulttuuri, taide ja taiteilijat saavat siis jäädä odottamaan huonoja aikoja ja jopa Kike Elomaata ja hänen kulttuuripoliittisia linjauksiaan.


Työ kuitenkin jatkuu. Meillä on aate, kuten Kulttuuritalon punatytöt lauloi levyllä Rohkeasti toimintaan (1975). Kenenkähän vaimo mahtoi kuulua ko. bändiin?


PS. Seuraavana aamuna. Alasajo alkoi näköjään heti. Kepun Laaninen Hesarissa: "Mutta on siinä vähän imagojuttuakin. Joudutaan miettimään, miten tärkeää sivistysvaltion imagon kannalta on, että joku on kulttuuriministerin nimikkeellä."
Siis miettikää nyt: kulttuuriministerin tehtävä on Kepun mukaan vain imagojuttu. Näillä mennään. 
Mutta kun yritän olla myönteinen ihminen, onhan tässä se myönteinen ulottuvuus, että jos kulttuuriministerin pesti lopetetaan, ei Kike Elomaasta tule kulttuuriministeriä. 

 

PS. Torstaina. Virallinen vahvistettu tulos lisäsi ykkösen ja seiskan sekoittaneista vielä 7 ääntä, joten virallinen kokonaissaalis oli 449.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti