sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Helsingin taidemuseon johtokunta 14: Kluuvin gallerian kohtalo, osa 6

Olen ollut sekä vähän sairas että myös työkiireiden uuvuttama, joten en ole paljoa tätä blogia päivitellyt. Tärkeä muistutus kuitenkin:
Huomenna Tennispalatsissa järjestetään Helsingin taidemuseon johtokunnan ja museon yhteinen, kaikelle yleisölle avoin keskustelutilaisuus, jossa on mahdollista tuoda esiin kantojaan Kluuvin gallerian tulevasta kohtalosta. Tilaisuus alkaa klo 16.00 ja kestää kaksi tuntia. Puhetta johtaa johtokunnan pj. Thomas Wallgren. Museon johtaja Maija Tanninen-Mattila kertoo siirtoesityksen taustoista ja esittelee myös uusien tilojen tulevia ratkaisuja.


Lienee käynyt selväksi, että vastustan Kluuvin gallerian siirtoa – tai itse asiassa olen sitä mieltä, että kyse ei ole edes siirrosta, koska ei se yksinkertaisesti ole siirrettävissä.
Päätös asiasta tehdään keskiviikon johtokunnan kokouksessa. Veikkaan, että äänestys tulee olemaan aika tiukka. Tiukka nimenomaan siksi, että Kokoomuksen kannasta tuskin on mitään epäilyä, ja heitähän johtokunnassa istuu peräti kolme.
Vielä ehtii tykkäämään – taisi muuten olla ensimmäinen kerta kun suostuin kirjoittamaan tuon sanan nykymerkityksessään – Kluuvin gallerian puolesta -fbsivustoa (tällä hetkellä 2083 peukkua) tai allekirjoittamaan verkkoadressin, jossa tällä hetkellä on 564 nimeä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti