maanantai 3. marraskuuta 2014

Tunnen oloni likaiseksi

Hyi saatana! STT on näköjään tehnyt tänään eri puolilla leviävän uutisen viihde- ja nettimaailman julkkisten viime vuoden tuloista. Siinä mainitaan jostain syystä minutkin. Tein viime vuoden perse ruvella duunia hoitaakseni velkojani ja muutenkin risaista talouttani. En pitänyt lomaa. Julkaisin eri kanavissa 119 juttua, tein opetushommia, olin mukana neljässä kirjaprojektissa ja kuratoin viisi taidenäyttelyä. Tienasin 44 000 euroa verotettavaa tuloa (eli 3 666 kuussa; suomalaisen mediaaniansio oli 2 928 ja keskiansio 3 284), enkä holtittomuudessani jaksanut muuttaa liian pientä veroprosenttiani, joten olen varakkuuden sijaan taas vankasti ulosotossa.
Uutisessa minä esiinnyn bloggaajana. Mainittakoon nyt varmuuden vuoksi, että en ole kuluneen yli neljän vuoden aikana saanut blogistani senttiäkään rahaa enkä aio koskaan saadakaan.
Jos joku haluaa tutustua pankkitiliini, voin kertoa, että siellä on alle 500 euroa, asun vuokralla enkä omista mitään – jos ei vanhaa autoa (vm. 92) ja vanhaa tietokonetta lasketa. Ja stressiä. Ja ajatusta siitä, että pitäisikö tämä blogi näin ollen lopettaa. Sen verran likainen olo tuli.

4 kommenttia:

 1. Älä missään nimessä lopeta, pois tuollaiset ajatukset. En ymmärrä kuka noista listauksista nauttii? Ne antavat mielestäni melko yksipuolisen kuvan ihmisistä. Ja jos ihan tarkkoja ollaan, ne eivät kerro ihmisistä lainkaan. Kuinka jonkun pankkitili/tulot voivat kertoa siitä millainen ihminen on? On vain taas pitänyt lokeroida ihmisiä luokiteltaviksi. Se kun aina herättää niin mukavia tuntoja, tuo lokeroiminen...

  VastaaPoista
 2. Et sua lopettoo mittään! Äläkä välitä nuista tuommosista, piä pystyyn ja menoksi!!!

  VastaaPoista
 3. Olipa hassu juttu. Toimittajalla on jäänyt taustatyöt tekemättä.

  VastaaPoista
 4. Me kaipaamme blogiasi, palaa ruudulle pian!!!

  VastaaPoista