perjantai 14. helmikuuta 2014

Pieni avunpyyntö

Blogger on käyttäytynyt omituisesti. Blogini linkit ovat muuttuneet itsekseen alleviivatuiksi ja omituisen värisiksi. En ole siis muuttanut mitään asetuksia. Esimerkiksi oikean reunan palkki, jossa on jättimäinen taiteilijahakemistoni, on muuttunut siniseksi ja sellaisena miltei lukukelvottomaksi. Osaisiko joku neuvoa, miten tästä pääsisi eroon. Kun esimerkiksi tuoreimman postauksen klikkaa otsikosta omaksi sivukseen, nämä alleviivaukset ja siniset häviävät. Perusasetuksissa ei ongelma siis ole (ja osaan kyllä muuttaa linkin värit Bloggerin lisäasetuksista). Mitä mahdollisesti on tapahtunut ja miten pääsen siitä eroon?

5 kommenttia:

 1. Hei, oletko sä liittänyt tekstiä suoraan wordistä? Äkkiältään tekstin seassa näyttäisi olevan wordin muotoiluja jotka voivat ottaa "ylivallan" muusta muotoilusta. Joskus satavuotta sitten kun www-hommia tein, niin törmäsin samaan.

  VastaaPoista
 2. Ainakin tuo Vaakaa ja vitsaa -näyttäisi olevan niin tehty. Eli siihen on tullut mukaan Wordin (tai muun ms-ohjelman) muotoilut.

  VastaaPoista
 3. Kävin pitkästä aikaa tuolla Bloggerin hallintasivuilla ja se ilmoittaa, että jokin on päivitetty. Alkoivatko ongelmat sen jälkeen? Kun painaa omaksi sivukseen, teksti näyttää kulkevan jonkun javascript-filtterin/hässäkän läpi ja siksi toimivan.

  Tuolla kirjoituspuolella näyttäisi olevan nappi, josta saa putsattua muotoilut, sitä voisi kokeilla. Samoin nyt ekaksi että ottaa tuon Vaakaa ja vitsaa (tai minkä jälkeen ongelman huomasit) esiin ja tallentaa uudestaan - jos vaikka se pusaisi automaattisesti koodin ylimääräisestä.

  VastaaPoista
 4. Kiitos, yritin ja putsasin ko. napilla n. 30 viimeistä postausta, mutta eipä vain auttanut. Ihmeissäni siis edelleen.

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista