keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Arkkitehtuuria 44: Bloggaajakollegaa mainostaen

Blogosfäärimatkojeni pääsisältö muodostuu taideblogeista, mutta aina kannattaa vähän vilkuilla sivuilleenkin. Olen seurannut esimerkiksi arkkitehtuurin ja yhdyskuntasuunnittelun puolelta Pentti Murolen blogia ja Tarja Nurmen blogia. Nyt on ilmaantunut kolmaskin, jota taatusti ryhdyn seuraamaan. Aalto-yliopiston yhdyskuntasuunnittelun professori Kimmo Lapintie on elokuussa aloittanut bloginsa Mahdolliset kaupungit


Löysin blogin vahingossa, kun surffailin erästä tulevaa kaupunkitilaa käsittelevää artikkeliani varten ja päädyin hänen kirjoitukseensa 'Kirjasto ei ole enää lainasto vaan julkista tilaa'.
Tuli vähän nostalginenkin olo, koska muistin samalla, että tilasin Lapintieltä joskus yli kymmenen vuotta sitten artikkelin Taide-lehteen – ja hyvä siitä tulikin.

PS. Seuraavana päivänä. Piti oikein kaivaa esille tuo Lapintien artikkeli Taiteessa. Se olikin jo 15 vuotta sitten: 'Kadonnutta Paikkaa etsimässä', Taide 1/99. Hitto, miten aika kuluu ja mies vanhenee!

2 kommenttia:

  1. Mitä taideblogeja muuten seuraat?

    VastaaPoista
  2. Aika vähän seuraan. Seuraan Heikki Kastemaan Kulttuurinavigaattoria, mutta hän on ollut vähän laiska tänä vuonna. Mustekalan verkkosivustoa seuraan koko ajan. Ja ulkomailta Hyperallercigia. Siinä se melkein on. Sitten menen satunnaisesti linkitysten kautta sinne tänne. Esimerkiksi Luovuksissa on aika hauska.

    VastaaPoista