lauantai 15. toukokuuta 2010

Katutaidetta 15: Pietarin sapluunoita, osa 3

Tänään juoksin 12 tuntia tautotta näyttelyissä ja tapahtumissa, mistä myöhemmin lisää. Yritin kuitenkin pitää silmäni auki, ja tässä tämän päivän tulos:


Tämä on kaupallinen tiedote, mutta vahvasti alakulttuurinen, sillä Moon Station on pietarilainen synkkää psykedeliaa julkaiseva levy-yhtiö.

Tämä porukka halunnee takaisin keisarilliseen Venäjään.
Tämä on keikkajuliste. The Chariot on jenkibändi, joka soittaa mathcorea, jotain ihmeellistä heavyn alalajia, joka on "epätavallisia tahtilajeja, niiden välillä vaihtelua ja jopa epätahdissa soittamista tyyli- ja tehokeinoina käyttävä useimmiten äärimmäisen nopea metallimusiikin alalaji. Tyyli on grindcore-musiikin tekninen ja kappalerakenteiltaan erittäin polveileva lähisukulainen." Näiden lajityyppien kanssa tulee itse asiassa häijympi olo kuin silloin aikoinaan, kun jouduin keräämään koulussa kasveja ja opettelemaan niiden latinalaiset nimet. Siis kieltäydyn. En aio perehtyä mathcore-musiikkiin.


 


 

  


 

Ja sitten lopuksi vielä aika hieno Vladimir Majakovski (1893–1930):

 

Paitsi että tämä on huijausta. Otin päivällä Majakovskin metroaseman mosaiikista kuvan ja vähän säätelin sitä esikatselussa. Näin helppoa se siis on. Tiedä vaikka Helsinkin ilmestyisi moinen sapluunaduuni tuliaisiksi. Tiedä häntä, mutta en ainakaan tunnusta.
Nyt menen nukkumaan.

1 kommentti:

  1. Oh! Majakovski,koti-ikonini.Pienoispatsas pöydällä,värikäs juliste seinällä ja biografiaa ja runoja hyllyssä.

    VastaaPoista