sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Ennakkomainos: Jani Leinonen

9.3. istuin Coronan terassilla kahvin, Jaloviinan, sanelukoneen ja Jani Leinosen (s. 1978) kanssa:


Olen tekemässä Janin tulevan Kiasman näyttelyn luettelon yhtä tekstiä, joten perästä kuuluu. Joskus syksyllä. Lähdimme liikkeelle ihan lapsuudesta ja piirtämisen himosta, emmekä päätyneet lainkaan pop-taiteeseen, vaikka näin olin vähän suunnitellutkin. Enemmän me puhuimme Juhani Palmusta (s. 1944) kun popista. 

3 kommenttia:

  1. hei - kayttaako taide-lehti jotain tiettya vartiointiyritysta kuten LPP saadessaan informaatiota siita, mita vaikkapa amsterdamissa tapahtuu? kuka informoi taide-lehtea adamista? kuinka lehti ylipaataan keraa juttuihin nimia ja sisaltoa? onko lehden kayttamalla vartiointiyrityksella kaytossa laitteistoa, jolla voi etaaltakin aanittaa tai kuvata kulttuuria tekevien ihmisten juttuja ja puuhia???

    VastaaPoista
  2. kriittinen korkeakoulu on paikka missa kauppa on talla hetkella kiinni. onkohan koulun kauppa muuttanut viideksi vuodeksi ulkomaille? naita erityisen lahjakkaita, joita kriittisessa korkeakoulussa kasvatetaan, ei ole meilla taalla kansainvalisessa suomessa montaa...vuotta 2017 odotellen, ja kauppaa pihdaten, ihan oikeasti...

    VastaaPoista
  3. En ole ollut Taide-lehdessä töissä sitten vuoden 2005.

    VastaaPoista