tiistai 31. heinäkuuta 2012

Virossa 85 & Katutaidetta 88: Tässä se sitten alkaa olla...

Olen viimeksi ollut Suomessa 26.6. – osapuilleen viisi viikkoa sitten. Huomenna on viimeinen kokonainen päivä Tallinnassa. Pitää alkaa pakata kaikkia hankkimiani kirjoja, lehtiä ja krääsää autoon. Muun muassa tällaista:


Tänään olisi pitänyt mennä Tallinnan Taidehalliin avajaisiin, mutta en sitten jostain syystä jaksanut. Kävin kuitenkin päivällä alakerran KuKu Kohvikissa oluella, ja yön aikana oli joku katutaiteilija iskenyt Taidehallin pylväisiin:

 


Ehkä vähän epäkorrektia ja koodin vastaista, mutta aika hienoja kuitenkin. Tallinnassa näkee muutenkin outoa katutaidetta. Tällaisen minimalistisen – tai sitten en vain osaa lukea, mitä se manifestoi – duunin näin eilen: 


Ehkä kuitenkin menen vielä huomenna katsomaan tuon tänään avatun kansainvälisen nykytaidenäyttelyn, joka vaikutti aika kiinnostavalta. Pitää vain ryhdistäytyä. 
Lähteminen on aina vaikeaa. Olo on vähän kuin sillä hämähäkin verkkoon kuolleella yläkerran timjamilla, jota olen tuijotellut tupakalla parvekkeella:
 

PS. Torstai-iltana. Eivät nuo Taidehallin sabluunatyöt olletkaan varsinaista katutaidetta vaan osa yläkerran taidenäyttelyä, jossa kävin eilen. Palaan siis vielä asiaan.

1 kommentti:

  1. Näyttää silmältä, mutta minkä? Pitäisi olla laajempi kuva, jos näin on.

    VastaaPoista