tiistai 24. marraskuuta 2015

Riihimäen taidemuseo säilyy, Kotkan Galleria Uusikuva pitää vielä joukolla pelastaa

Edellisen postaukseni ja kolumnini huoli Riihimäen taidemuseon kohtalosta on toistaiseksi ohi. Yle uutisoi eilen kaupunginjohtajaa siteeraten, että museo ei ole lakkauttamisuhan alla – vastoin sivistyslautakunnan persuvarapuheenjohtajan Jari Heikkisen häpeällistä esitystä. Hienoa.
En tiedä, oliko kolumnillani, joka keräsi huikeat 2 755 Fb-suosittelua, mitään merkitystä asiassa, mutta ihan sama. Hienoa on se, että aiheesta herännyt nettiadressi keräsi nopeassa ajassa valtakunnallisesti yli 1 000 nimeä. 
Mutta älkää unohtako: vielä täytyy pelastaa Kotkan Galleria Uusikuva. Nimiä heti tähän nettiadressiin, jossa on vasta 457 nimeä. Siis heti nimi paperiin! Asetetaan nyt ainakin se tonni tavoitteeksi. 
 

1 kommentti:

  1. Jos haluat, että Kotkan kaupunki säilyttää Galleria Uusikuvan, allekirjoita adressi. Sen lisäksi voit halutessasi, hyvin helposti, kutsua mukaan jokaisen facebook-kaverisi. Jos sinulla on 1000 kaveria, muutama napin painallus ja 1000 ihmistä on saanut kutsun. Kutsuminen tapahtuu tämän linkin kautta: https://www.facebook.com/events/1635008056766882/

    VastaaPoista